EURO 4,20 na kos PASTA GAROFALO FUSILLI N.63 KG 3 PASTA DI GRAGNANO IGP
Že od začetka proizvodnega procesa, ko se durum pšenična semolina gneti z vodo, je naša skrb, da kar najbolje spoštujemo surovino, ki smo jo izbrali z veliko skrbnostjo. Pozornost, ki jo namenjamo gnetenju, namreč določa poroznost končnega izdelka (tj. kakovost testenin, da se povežejo s omako). Cilj, ki ga imamo v mislih v tej fazi, je tudi ohraniti naravno barvo pšenice. Spoštovanje v tem smislu pomeni, da se izogibamo previsoki temperaturi vode, ki bi ogrozila izvirne lastnosti semoline, ter da uporabimo večje količine vode, da zagotovimo poroznost, ki ločuje Pasta Garofalo.
PAKIRANJE 4 X 3 KG
CENA 1 PAKIRANJE EVRO 4,20
1 PALET 48 PAKIRANJ PO 4
ROK UPORABE 05/09/27
MINIMALNO NAROČILO 30 PALET